Om Klaura

Klaura är en ideell förening som arbetar för att hjälpa ungt företagande och unga kreativa, i och kring Karlskrona. Som nystartad verksamhet kan det vara svårt att själv etablera sig, träffa kunder, och hitta samarbetspartners - och Klaura vill göra det steget enklare.

Klaura - pop up market vänder sig till dels unga entreprenörer som funderar på att driva eget företag, unga entreprenörer som redan är i gång med sitt företag, och entreprenörer i unga företag. Med unga menar vi personer som är 18-30 år eller företag som är 0-3 år gamla.

 

Våra Områden


 

fair11
 
speech bubble127 (1)
 
garden116
 
teacher
 
Pop Up Marknader

Med marknaderna slås två flugor i en smäll: tomma affärslokaler mitt i centrum får komma till liv för en dag, och unga entreprenörer får en chans att exponera sig i ett läge de inte annars hade kunnat få tillgång till. Marknaderna inträffar ett antal gånger per år, ibland i samband med andra event som till exempel Live Green.

Nätverk

I föreningen har vi regelbundna nätverksträffar där medlemmarna kan vara med, utbyta erfarenheter, och gemensamt hjälpa till att utveckla varandras affärsidéer. Ett signum är att de seniora som medverkar lyssnar mycket och stödjer de unga entrepreönrerna helhjärtat med det som behövs (tex dörrröppnare, kollektiva lösningar mm). 

Växthus

Ett av de stora hindren för att ta sin verksamhet från idé till verklighet är att hitta lokal, särskilt för verksamheter där ett vanligt kontorshotell inte känns rätt. På Campus Gräsvik kan vi erbjuda platser i en öppen miljö med högt i tak (bokstavligt talat!). Med en trappstegshyra får du en hyra som matchar den fas som din verksamhet är i. Wifi och arbetskamrater ingår!

Workshops

För att ta sin verksamhet till nästa steg, kan det vara viktigt att tänka om och tänka nytt, men också att få bra genomgång på mer dagliga saker som bokföring eller skattedeklarationer. När behoven uppstår kan vi gå ihop och anordna workshops och föreläsningar.

Styrelsen

Styrelsen för Klaura – pop up market år 2017 

Ursula Hass, ordförande

Lana Leuchuk, vice ordförande

Veronica Söderström, sekreterare

Mika Hallor, kassör

Peter Jörgensen

Alfred Appelgren

Josefin Svensson

Vill du komma i kontakt med Klaura – pop up markets styrelse, når du den genom vår ordförande Ursula Hass, 0708-600 611 eller maila info@klaurapopup.se

Sponsorer och samarbetspartners


 

kruthusen

Styrelsen

Styrelsen för Klaura – pop up market år 2017  Ursula Hass, ordförande Lana Leuchuk, vice ordförande Veronica Söderström, sekreterare Mika Hallor, kassör Peter Jörgensen Alfred Appelgren Josefin Svensson Vill du komma i kontakt med Klaura – pop up markets styrelse, når du den genom vår ordförande Ursula Hass, 0708-600 611 eller maila info@klaurapopup.se

Dokument

Attachments File File size Prot konstmote Klaura 160518 41 KB Protokoll årsmöte Klaura 2016 468 KB Protokoll årsmöte Klaura 2017 556 KB